Agenda waar de Amish Tuinmeubelen te zien zijn dit voorjaar:

27-04-2016 - Koningsdag op de Groenestraat te leeuwarden (woensdag)
05-05-2016 - Hemelvaartsdag in Leeuwarden op de bloemenmarkt (donderdag)
07 & 08-05-2016 - Lente Fair in Haps Noord-Brabant (zaterdag & zondag)
15 & 16-05-2016 - Pure PinksterFair bij Kasteel Cannenburch te Vaassen Gelderland (zondag & maandag)
21 & 22-05-2016 - Tuin Fair bij hoveniersbedrijf Limmer-Schou te Winkel Noord-Holland (zaterdag & zondag) 

Plain Living - Dealer van Amish Tuinmeubelen per 1 april 2015.

In Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland waren we nog niet vertegenwoordigd met een Dealer. Maar per 1 april 2015 start hier in dit rayon de internetwinkel www.Plain-Living.nl We zijn verheugd over het feit dat nu in heel Nederland de Amish tuinmeubelen te verkrijgen zijn. Bezoek hun internetsite eens, want ze hebben nog meer hele leuke en interesante ‘Plain’ artikelen en digitale luister en kijk producten over de ‘Plain-People’.

WolfRunPoly.eu

STATIEGELD OP UW GLIDER CHAIR?

Voor WolfRunPoly.eu is hergebruiken en zo goed mogelijk omgaan met ons milieu een “way of life”. Daarom leveren we ook van deze hoogwaardige en innovatieve Amish Kunststof tuinmeubelen. Om nogmaals aan te geven hoezeer wij achter onze producten staan, ontvangt U € 200,- voor elke Glider Chair terug bij inlevering na de garantieperiode! Zo willen wij ervoor zorgen dat de materialen weer worden hergebruikt. Deze actie geldt voor elke in 2015 gekochte Glider Chair, Bench en Swing. 

WolfRunPoly.eu

Lente Kriebels bij WolfRunPoly.eu!!

In het Pinkster weekeinde van zondag 24 en maandag 25 mei 2015 staan we met onze kleurrijke zelf samentestellen Amish tuinmeubelen en andere Plain-Living producten van Plain-Living.nl op de Pure Pinksterfair in Vaassen Gelderland. 

Reserveer de dagen alvast in je agenda en bezoek deze Fair op de unieke locatie van Kasteel Cannenburch.
We ontmoeten jullie graag!


WolfRunPoly.eu

Herfst Actie 2014 bij de Dealers van WolfRunPoly.eu!!

Na deze zomer erachter gekomen dat nu toch echt de tuinmeubelen vervangen moeten worden? Ga dan eens kijken bij een van onze dealers; Duurzaamhuisentuin.nl, InGarden.nl en PCKunststofdesign.nl, en probeer een Glider chair eens uit, of misschien de Canadian Adirondack chair? Stel je eigen kleur combinatie samen die bij jou huis en tuin past en ontvang € 50,- korting van WolfRunPoly.eu bovenop de eventuele actie’s die de dealers zelf dit najaar voeren. 

WolfRunPoly.eu

MEER WETEN EN LEZEN OVER DE AMISH?

Bezoek dan eens de website: http://lancasterpa.com/amish/ voor meer informatie, welliswaar alleen in het Engels.

WolfRunPoly.eu

© WRP 01-2015